4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Strygejern

Vil du gerne selv stå for vedligeholdelsen af dine ski hjemme i værkstedet, kan du med fordel købe et strygejern og en skraber til skiene. Så kan du selv vokse dine ski og rengøre dem efter skiferien. Vores strygejern er specielt designet til at vokse ski, så du opnår det bedste resultat.

Lazy loading test image

Kan man bruge et normalt strygejern?

Man kan som udgangspunkt godt bruge et almindeligt strygejern som man har stående derhjemme. Dog er normale strygejern ikke forberedt til det, og man kan derfor risikere at ødelægge det. Derfor anbefaler vi også at man køber et strygejern som er beregnet til at vokse ski med. Disse strygejern har heller ikke damphuller, hvor voksen kan sætte sig fast i, og de er derfor beregnet til at vokse med.

Hvordan vokser man med et strygejern?

Man starter med at varme strygejernet op til den ønskede temperatur. Når strygejernet er varmt, skal man tage voksen foran strygejernet og over skien. Når man har lagt dråber af voks hele vejen ned gennem skien, skal man køre strygejernet over skien så voksen fordeler sig og bliver varmet ind i sålen. Efterfølgende skal man lade voksen tørre gerne over flere timer. Når voksen er tør skraber man alt overskydende voks af med en plexi skraber, så der kun ligger et tyndt lag voks på skien.

Lazy loading test image

Hvad kan vi tilbyde

Vi har mange forskellige typer strygejern til voksning af ski. De fleste kan indstilles efter temperatur. Strygejernene er lavet til at vokse ski, da de har en tyk bundplade. Så ødelægger man heller ikke det strygejern man bruger til tøj.

Lazy loading test image

Hvad er forskellen på de forskellige strygejern til voks?

Forskellen på strygejernene er hvor tyk en bundplade de har og hvor godt og hurtigt de varmer voksen op. Nogle strygejern har desuden digital temperaturstyring som kan indstilles med 1 graders interval. I bund og grund handler det om hvor meget man skal vokse ski. Skal man vokse 1 gang om året til skiferien med familien, kan man sagtens bruge et billigere voksjern. Skal man derimod slibe mange alpin eller langrendsski, eller evt. deltage i Wasaloppet, så kan det være en fordel at gå efter et bedre og mere avanceret strygejern.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00