4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Støvletasker

Skistøvler kan godt være lidt svære at få ned i en almindelig kuffert og holde styr på i bagagen. Dette bøvl undgår du med en støvletaske. En støvletaske beskytter dine støvler under transport og gør det nemmere at bære støvlerne sammen med andet bagage. Vi har flere modeller af støvletasker.

Lazy loading test image

Hvorfor er en støvletaske nødvendig?

En støvletaske er først og fremmest helt vildt praktisk til at opbevare dine skistøvler i. Men tasken beskytter også dine skistøvler under transporten. Hvis du ikke opbevarer dine skistøvler rigtigt, er det ikke usandsynligt, at de går i stykker under transporten. Derfor er en støvletaske nødvendig at investere i. Skistøvler er store og lavet af hårdt materiale, så ved at opbevare dem i en støvletaske, beskytter du ikke kun støvlerne, men også alt det andet bagage. Der findes også støvletasker med ekstra lommer og rum, så du kan opbevare dit skiudstyr samlet. Dette er både praktisk på turen og derhjemme mellem dine skiture, så dit udstyr ikke ligger hundrede forskellige steder.

Forskel på skitasker

Der kan godt være forskel på støvletasker og hvad deres funktion er. Dog har alle støvletasker det tilfælles, at de er lavet til at kunne opbevare dine skistøvler i under transport. Faktisk er en skistøvletaske også rigtig god at have derhjemme, så man hele tiden har styr på sine støvler. Støvletasker findes i flere forskellige modeller. De kan fås i forskellige farver samt de kan være forskelligt opbygget. Nogle skistøvletasker er lavet sådan at hvis du åbner den helt op kan du stå på den og komme i skistøvlerne. På den måde får du ikke våde fødder på parkeringspladsen ved liften. Som nævnt tidligere kan der også være rum til andre ting, som skistrømper og lignende i en skistøvletaske.

Lazy loading test image

Støvletaske med plads til hjelm?

Der findes også større støvletasker, som kan indeholde mere end blot skistøvler. I disse større støvletasker kan man have både skistøvler, hjelm, handsker, strømper og lignende opbevaret. Det gør at du kan have det meste samlet et sted i stedet for at have det spredt ud over det hele. Nogle af disse typer støvletasker kommer også med varme i så du hver morgen kan tage et par dejlig varme skistøvler på.

Lazy loading test image

Mærker

Vi gør meget ud af at have et bredt udvalg af alle vores varer, det gælder også vores støvletasker. Vi vil gerne kunne tilbyde den form for støvletaske, som du står og mangler. Derfor har vi udvalgt de bedste i alle prisklasser til vores sortiment. Vi har blandt andet støvletasker fra mærker som, Head, Snowtech, og Rossignol.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00