4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Støvlebags

Med en god støvlebag fra enten Head, Rossignol, Salomon eller Snowtech er du allerede godt på vej på skiferien. En støvlebag beskytter dine støvler på vejen til og fra skiferien, og du undgår den akavede måde at bære dem på, når du i forvejen har en masse andet bagage at slæbe på.

Lazy loading test image

Hvorfor købe en støvlebag?

Skistøvler er upraktiske, når det kommer til transport og opbevaring. Derfor vælger mange at købe en støvlebag for at komme dette problem til livs. Skistøvler er store og hårde, hvilket gør, at de let kan ødelægge andet udstyr under transporten. Med en støvlebag undgår du dette, da dine skistøvler bliver separeret fra det øvrige bagage. Hvis du ønsker at opbevare dit skiudstyr samlet, kan du vælge en støvletaske med ekstra lommer eller rum. Støvlebags kommer nemlig i forskellige modeller, og du kan derfor selv vælge, hvor rummelig den skal være. Har du kun brug for plads til dine skistøvler? Eller ønsker du, at dine skibriller, skihandsker og andet udstyr ligger sammen med dine skistøvler?

Forskel på støvlebags

Der kan godt være forskel på støvlebags og hvad deres funktion er. Dog har alle støvlebags det tilfælles, at de er lavet til at kunne opbevare dine skistøvler i under transport. Faktisk er en skistøvlebag også rigtig god at have derhjemme, så man hele tiden har styr på sine støvler. Støvlebags findes i flere forskellige modeller. De kan fås i forskellige farver samt de kan være forskelligt opbygget. Nogle skitstøvlebags er lavet sådan at hvis du åbner den helt op kan du stå på den og komme i skistøvlerne. På den måde får du ikke våde fødder på parkeringspladsen ved liften. Som nævnt tidligere kan der også være rum til andre ting, som skistrømper og lignende i en skistøvlebag.

Lazy loading test image

Støvlebags med plads til hjelm

Der findes også større støvlebags, som kan indeholde mere end blot skistøvler. I disse større støvlebags kan man have både skistøvler, hjelm, handsker, strømper og lignende opbevaret. Det gør at du kan have det meste samlet et sted i stedet for at have det spredt ud over det hele. Nogle af disse typer støvlebags kommer også med varme i så du hver morgen kan tage et par dejlig varme skistøvler på.

Lazy loading test image

Mærker

Vi gør meget ud af at have et bredt udvalg af alle vores varer, det gælder også vores støvlebags. Vi vil gerne kunne tilbyde den form for støvlebag, som du står og mangler. Derfor har vi udvalgt de bedste i alle prisklasser til vores sortiment. Vi har blandt andet støvlebags fra mærker som, Head, Snowtech, og Rossignol.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00