4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Snowboardstøvler

Snowboardstøvler er altafgørende for en god dag på snowboardet. Snowboardstøvler fås i mange forskellige former og farver. Det vigtigste er at finde en som passer dig godt og som du kan holde ud at have på en hel dag.

Lazy loading test image

Hvorfor snowboardstøvler?

En anden vigtig ting at anskaffe sig for at stå på snowboard er snowboardstøvler. Uden snowboardstøvler kan det bliver meget svært at sidde ordentligt fast i snowboardbindingen. Snowboardstøvler er nogle store støvler, som passer sammen med bindinger. På den måde kan man spænde sig fast på boardet og derefter køre afsted med optimal kontrol. Man kan få mange forskellige slags snowboardstøvler. De findes i forskellige designs, men også til forskellige niveauer af snowboardere.

Hvordan skal snowboardstøvler sidde?

Snowboardstøvler skal faktisk sidde tættere på foden end hvad mange tror. Mange forbinder snowboardstøvler med almindelige sko hvilket er en fejl. Snowboardstøvler skal nemlig sidde meget tættere til foden end man lige tror. Faktisk skal snowboardstøvler sidde lige så tæt som skistøvler skal. Man skal derfor kunne mærke spidsen af støvlerne når man står oprejst, og først gå fri af snuden når man kommer ned i knæ.

Lazy loading test image

Hvor stive skal støvlerne være?

Snowboardstøvler findes også i forskellige stivheder. En stivere snowboardstøvle er mere kontant og bliver hurtigere lagt på kant når man vipper den. Er man derimod mere til leg, kan det være en fordel at vælge en lidt blødere støvle, som er mere tilgivende.

Lazy loading test image

Hvilken spændesystem skal man vælge?

Der findes mange forskellige spænder til snowboardstøvler. Nogle har helt traditionelle snørebånd. Fordelen ved snowboardstøvler med snørrebånd er at de typisk er billigere end andre metoder. Ulempen er at de tager længere tid at stramme ind. Ønsker man derfor nogle som er hurtigere at spænde, skal man gå efter snowboardstøvler med BOA spænde. Det er en lille rund spænde som strammer støvlen ind blot ved at skrue på den. Det er meget hurtigt, effektivt og holdbart. Dog koster de typisk også lidt mere end en snowboardstøvle med snørre.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00