4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Snowboardudstyr

Står du og skal prøve kræfter med snowboard, eller skal du blot have nyt udstyr, så er dette stedet for dig. Du kan finde alt det snowboardudstyr du har brug for her på siden.

Lazy loading test image

Snowboard

Lige meget om det er første gang du skal have et snowboard eller om du har haft mange førhen, kan vi tilbyde boards der passer til lige præcis dig. Vi har et super bredt udvalg af snowboards, så vi kan ramme bredt i alle niveauer og alle prisklasser. Vi går meget op i at have noget til alle typer af riders, som freeride, park, og piste boards. Vi tilbyder alt det nye og lækre, så du er 100% med på moden.

Snowboardbindinger

Når du så har købt dit snowboard bliver du nød til at anskaffe dig et par bindinger til. Et snowboard uden snowboardbindinger er ikke nemt at stå på. Snowboardbindinger ligger ligesom snowboards i mange forskellige prisklasser. Det kommer meget an på niveauet af bindingen og hvad den skal bruges til. Vi tilbyder en masse lækre snowboardbindinger, så du med sikkerhed kan finde lige den du står og mangler.

Lazy loading test image

Snowboardstøvler

En anden vigtig ting at anskaffe sig for at stå på snowboard er snowboardstøvler. Uden snowboardstøvler kan det bliver meget svært at sidde ordentligt fast i snowboardbindingen. Snowboardstøvler er nogle store støvler, som passer sammen med bindinger. På den måde kan man spænde sig fast på boardet og derefter køre afsted med optimal kontrol. Man kan få mange forskellige slags snowboardstøvler. De findes i forskellige designs, men også til forskellige niveauer af snowboardere.

Lazy loading test image

Snowboardtasker

Når du så har fået anskaffet dig alt det nødvendige til at stå på snowboard, er der ikke andet for end at tage afsted. Her kan en snowboardtaske meget nemt komme dig til gode. En snowboardtaske er helt ideel til at opbevare og transportere dit snowboard og snowboardudstyr med rundt. Lige meget om det er i bil eller med fly, vil en snowboardtaske gøre det hele lidt nemmere. Udover at snowboardtasken gør transporten nemmere, beskytter den også dit snowboardudstyr mod slag og andet.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00