4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Snowboardtasker

Det kan være meget svært at transportere sit snowboard samt alt udstyret til. Derudover kan det også skade snowboardet bare at ligge frit på et loft, eller andre udsatte steder. Disse 2 problemer kan løses ved hjælp af en ting, nemlig snowboardtasken.

Lazy loading test image

Hvad bruger man en snowboardtaske til?

Det kan måske være svært at forestille sig hvad man bruger en snowboardtaske til, men den er faktisk utrolig smart at have. En snowboardtaske er først og fremmest god at have når man skal rejse med sit udstyr. Her kan man nemmere styre de mange ting i en taske. Under rejsen bliver snowboardet og udstyret også meget mere beskyttet end hvis det ikke havde været i en taske. Hvis det ikke ligger i en taske kan der komme til at ske meget med boardet. Derudover er snowboardtasken også god at have til opbevaring af boardet. Et snowboard kan gå i stykker af at ligge et fugtigt sted eller lignende. Dette beskytter snowboardtasken også imod.

Vælg den rigtige snowboardtaske

Når du skal vælge en snowboardtaske er der nogle ting man skal tænke på. Et af de vigtigste ting er selvfølgelig størrelsen og længden. Det er vigtigt at tasken har den rigtige længde for at dit snowboard kan passe i snowboardtasken. Derudover tilbyder snowboardtasker også meget andet end blot opbevaring af snowboard. Du kan også få snowboardtasker hvor der er gjort plads til en masse ekstra. På den måde kan du have hjelm, handsker, strømper, skitøj, og meget mere med i tasken. Det gør det noget nemmere at pakke til en skiferie.

Lazy loading test image

Hjul eller ej?

Der er fordele og ulemper ved at vælge en snowboardtaske med hjul. Fordelen er at den er nem at transportere særligt i lufthavne og hvis man har tasken godt fyldt op. På den måde slipper man nemlig for at skulle løfte den hele tiden, hvilket selvfølgelig også er med til at skåne ryggen inden skiferien. Skal man derimod blot løfte snowboardtasken ud i tagboksen, kan det være en fordel at vælge en uden hjul, da de er lettere at flytte og samtidig fylder de mindre.

Lazy loading test image

Mærker

Snowboardtasker har vi fra alle de førende mærker. Det er nemlig vigtigt at man har en god og solid snowboardtaske som beskytter dit snowboard mest muligt. Samtidig skal den have de rigtige lommer så man kan have alt sit snowboardudstyr med i tasken. Vi har snowboardtasker fra mærker som Dakine, Bataleon, Ampilfi og Snowtech.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00