4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Snowboard bindinger

Uden snowboardbindinger bliver det meget svært at stå på snowboard. Bindinger er dem der holder dig fast og giver dig kontrol. Her kan du se vores udvalg af snowboardbindinger.

Lazy loading test image

Det grundlæggende ved en snowboardbinding

Snowboardbindingen er den der sørger for at du kan have kontrol over dit snowboard. Uden en binding vil du ikke kunne stå på snowboard. Der findes flere forskellige former for snowboardbindinger alt afhængig af hvad de skal bruges til. Derfor er det også vigtigt at finde den rigtige, så de kan give dig den optimale kontrol på bjerget.

Er der forskel på snowboardbindinger?

Man kan meget nemt tro at der ikke er den store forskel på snowboardbindinger, men det er der. Der er selvfølgelig forskel på udseendet af snowboardbindinger, men den vigtige forskel er flexen i en binding. Flex betyder hvor stiv en binding er, og hvor meget der skal til at presse den. Men hvilken flex skal ens binding så have? Det kommer meget an på hvad man kan lide at køre. Hvis du kan lide at give den gas på pisten er det vigtigt med en stivere snowboardbinding og dermed større flex. På den måde kan du nemmere overføre energi til boardet. Det samme gælde hvis du gerne vil køre offpiste. Her vil en højere flex også være en rigtig god ide. Hvis du derimod hellere vil køre en masse park, vil en blødere binding være en god ide. Den er typisk bedre til jibing og kickers. Til sidst vil en binding med en medium flex være rigtig god til dig der vil lidt af det hele på bjerget.

Lazy loading test image

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal ud og investere i en ny snowboardbinding er der en række ting du skal holde øje med. Selvfølgelig skal du vide hvilken binding du gerne vil have. Her skal du være opmærksom på hvad du vil bruge den til, men også hvilket board det skal være på. Det er en god ide at have et snowboard og snowboardbindinger der er beregnet til samme formål, som park eller offpiste. En anden ting man skal kigge efter er også størrelsen på snowboardbindingen. Det er vigtigt at bindingen har den rigtige størrelse i forhold til dine snowboardstøvler.

Lazy loading test image

Mærker

Hvis man ikke har en ordentlig binding er det ikke specielt fedt at stå på snowboard. Derfor går vi meget op i at have det bedste til dig og i alle prisklasser. Vi synes det er meget vigtigt at have et bredt udvalg på lager, så vi kan tilbyde lige den snowboardbinding du står og mangler. Vi har blandt andet gode snowboardbindinger fra mærker som Jones, Union, og Salomon.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00