4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Smøresæt

I kategorien smøresæt finder du en række sæt, hvor vi har samlet de mest gængse vokse og værktøjer, så du er klar til at slibe og vokse alle typer ski. Pakkeløsninger er gode, hvis du mangler et sæt til at have med i rygsækken på tur, så du kan justere smøringen undervejs.

Lazy loading test image

Hvad er glidevoks?

Glidevoks er som navnet indikerer lavet til at give dine alpin eller langrendsski et godt glid. Glidevoksen skal sørge for at både det forreste og det bagerste af dine ski er glatte, så du får mest muligt fremdrift når du løber langrend. På alpinski skal glidevoksen smøres på hele skien, så man får det bedste glid. Glidevoks er en hård klump voks som skal opvarmes for at smøres på skiene. Man kan dog også få glidevoks som ikke skal varmes op, men som derimod er lige til at smøre på. Disse er nemme at have med på skiferien, så man hurtigt og nemt kan give skiene ekstra voks.

Hvad er fæstevoks?

Fæstevoks er noget man smører under midten af langrendsski for at få bedre fæste og for at kunne give et bedre kick. Man bruger derfor kun fæstevoks til langrendsski. Fæstevoks er med til at sikre et godt afsæt uden at skiene glider væk under en. Fæstevoks er modsat glidevoks mere klistret og blød. Fæstevoks skal derfor heller ikke varmes op for at kunne påføres på skien.

Lazy loading test image

Hvad er smøresæt?

Smøresæt er blot nogle sæt som enten Swix eller vi har sammensat så man kan købe det i en pakkeløsning. Det gør det ofte nemmere at købe det hele sætvis, så man ved at man har alt hvad man skal bruge. Desuden kan man spare penge ved at købe det i pakker.

Lazy loading test image

Hvad er klister?

Klister er noget man smører under midten af langrendsski for at få bedre fæste og for at kunne give et bedre kick. Man bruger derfor kun klister til langrendsski. Klister minder om fæstevoks, men er sjovt nok mere klistret. Klister bruges oftest i tøsne når temperaturen stiger. Det er med til at sikre et godt afsæt uden at skiene glider væk under en. Klister skal ikke varmes op for at kunne påføres på skien.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00