4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Skitasker

Er du typen, der tager dine egne ski med på tur, kræver det en god solid skitaske til opbevaring og transport under rejsen. Vi har et stort udvalg af forskellige tasker til både ét og flere par ski. Flere af skitaskerne er fremstillet i bløde materialer, så de let kan pakkes sammen og gemmes væk, når de ikke er brug.

Lazy loading test image

Vælg den rigtige skitaske

Når du vælger skitaske, skal du være opmærksom på, hvad du vil bruge den til. Vi har forskellige modeller, som kan rumme enten udelukkende ski, eller både ski og støvler. Hvilken taske du vælger, er op til dig. Du kan eventuelt se, hvad du allerede har plads til i din nuværende rejsetaske og så vælge en skitaske, der kan dække resten af dit behov for transport og opbevaring. Flere af vores skitasker kan justeres i længden, så de passer til lige præcis til dine ski. På den måde undgår du, at dine ski ligger og rutscher rundt i tasken. Nogle af taskerne kan justeres trinvist og andre har to længder. Du kan se i produktbeskrivelserne, hvilke længder skitaskerne passer til.

Med eller uden isolering

Som nævnt er skitasker rigtig gode når man skal rejse med ski og sit udstyr. Dog kan skitasker også være rigtig brugbare når man bare skal opbevare sine ski et sted i off season. Istedet for blot at ligge skiene op på et fugtigt loft helt frit, vil det være en god ide at putte dem i en skitaske og så smide dem på loftet. Hvis man bare ligger skiene op på loftet frit kan de komme til at rådne og rustne til. Derfor er der nogle skitasker, som er lavet med isolering. Det gør at de beskytter skiene endnu mere i et fugtigt miljø, som på loftet.

Lazy loading test image

Størrelsen på en skitaske

Der kan nemt være stor forskel på størrelserne af en skitaske. Skitasker bliver lavet i mange forskellige størrelser alt efter hvad de skal kunne indeholde. Nogle skitasker er lavet til kun et par ski mens andre er lavet til flere par ski. Der er også tasker hvor du kan have med, som for eksempel en skihjelm, skistøvler og lignende. Alle skitasker findes i forskellige længder alt efter hvor store ski man skal kunne have med. Mange af de helt store skitasker er der også hjul på, så man nemmere kan tranportere den store tasker rundt.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har et bredt udvalg af skitasker på lager, så vi kan imødekomme dine behov og ønsker. Vi går efter at have en masse lækre varer i højeste kvalitet. Vi har også et stort udvalg for at kunne tilbyde skitasker i alle prisklasser. Vi har bland andet skitasker fra mærker som Head, DB Journey, og Dakine.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00