4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Skistøvler

For at opnå optimal kontrol ude på pisterne, er det vigtigt, at du køber det rigtige par skistøvler. Med nogle ordentlige skistøvler undgår du også, at de gnaver, eller du få ondt efter en hel dag på pisterne. Vi har gode skistøvler fra alle de kendte mærker som f.eks. Dalbello, Salomon, Atomic og Rossignol.

Lazy loading test image

Det rigtige valg af skistøvler

Dit valg af skistøvler afhænger i høj grad af, om du er nybegynder eller øvet skiløber. Vi har forskellige skistøvler med forskellige grader af fleksibilietet, så måden du kører på ski, afgør valget af skistøvle. De mere øvede modeller af skistøvler er stivere og har derfor langt mere kraftoverførsel fra dine bevægelser end begynder-modellerne. Døjer du med kolde fødder på pisten, er det vigtigt at have de rigtige skistrømper på for at kunne holde varmen. Er kulden stadig et problem, kan det være en mulighed med opvarmede skistøvler. Vi har i dag skistøvler med indbygget batteri og varmeelementer, der gør, at du altid kan få varmet dine tæer i løbet af dagen.

Den rigtige størrelse skistøvle

Det er virkelig vigtigt, at dine skistøvler passer din fod ordentligt. Hvis de ikke gør det, vil du få ondt efter en hel dag på pisterne. Jo bedre dine skistøvler passer, jo bedre kontrol har du også. Dine tæer skal lige nøjagtigt røre støvlen, når du står ret op. Når du så bøjer i knæene, skal dine tæer ikke røre støvlen mere. For at du nemt kan finde den rigtige størrelse, har vi størrelsesguides på vores voksenmodeller. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe og vejlede dig, så du får købt den perfekte skistøvle.

Lazy loading test image

Gripwalk på skistøvler

De nyere skistøvler er udstyret med en sål, som hedder GRIPWALK. Dette er en ny form for sål, som gør at det er mere behageligt at gå i skistøvler, samt at man kan stå bedre fast. Forhen var sålen på skistøvler helt flad og det gjorde dem trælse at gå i. Dog skal man være opmærksom på at en del ældre ski med bindinger ikke er tilladt til GRIPWALK.

Lazy loading test image

Typer af skistøvler

Der findes groft sagt to typer skistøvler på markedet. Den første og mest almindelige er den klassiske skistøvle. Det er dem 99% af skiløbere står i. Dem kender de fleste skiløbere og de kan ikke så meget andet end hvad de skal kunne. Der findes så også tech støvler. Disse støvler er lidt anderledes lavet, så det er muligt at bruge tech bindinger og gå touring. Typisk kan man løsne topdelen af støvlen, så den er mere behagelig at gå i. For bruge tech bindinger skal man have disse skistøvler.

Mærker

Vi går efter at have et bredt udvalg, så vi med sikkerhed har en støvle der vil passe til dig. Vi går meget op i at have noget godt til alle niveauer. Derfor forhandler vi blandt andet Atomic, Rossignol, Lange, og K2.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00