4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Skistave

Hvordan man bruger skistave, er i høj grad en smagssag. De kan være gode til at holde balancen med, eller bruges til at komme fremad på flade områder af løjperne, men skistave er nødvendigt for at få en god dag i sneen. Vi har mange forskellige modeller i både aluminium og carbon.

Lazy loading test image

Det rette valg af skistave

Skistave er en meget individuel sag, og det er derfor op til dig, hvilke funktioner og materialer du foretrækker. Gå efter en skistav med et håndtag, der ligger godt i din hånd og er rar at holde på. Test dette med dine skihandsker på, da skihandskerne har indflydelse på grebet. Gør dig nogle tanker om, om der skal være stropper på dine skistave. Nogle kan ikke stå på ski uden stropper, mens andre slet ikke bruger dem. Størrelsen på transen kommer an på, hvor du står mest på ski henne. Kører du meget offpiste, skal transen være større, end hvis du holder dig på pisterne. Grunden til dette er, at der er sammenpresset, hårdt sne på pisterne, mens der er blødt puddersne offpiste.

Den rigtige længde skistave

Når du skal vælge skistave, skal du sørger for at vælge den rette længde. Du finder den rigtige længde ved at stille dig op og holde din arm ud i en 90 graders vinkel. Så måler du længden fra jorden og op til din håndflade. Denne længde lægger du 5 cm til. Ved du på forhånd, at du kommer til at bruge det meste af din tid i funparken, bør du vælge nogle stave, der er 10-20 cm kortere.

Lazy loading test image

Materialevalg

Med en skistav i carbon får du en let stav, der kan tåle stød og lette bøj, hvor en skistav i aluminium i højere grad vil tage skade af at blive bøjet. Er budgettet ikke fokuseret mod en skistav, vil vi anbefale, at du starter med en skistav i aluminium og så bruger lidt ekstra penge på en bedre ski.

Lazy loading test image

Udvalget af skistave

Vi har et super bredt udvalg af skistave. Vi har skistave i alle de nødvendige længder, samt i en masse farver. På den måde kan vi hjælpe med at have en skistav der ramme lige præcis din stil. Vi har for eksempel skistave fra Armada, Head, og Salomon.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00