4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Skirygsække

Skal du have lidt forskellige ting med til dagen på pisten, kan du overveje en skirygsæk. Vi har blandt andet modeller fra Salomon og Ortovox. Skirygsække fås i forskellige størrelser, men ens for dem alle er, at de sidder godt på ryggen, selvom du bevæger dig i hele kroppen, når du står på ski.

Lazy loading test image

Det rigtige valg af skirygsæk

Når du skal vælge skirygsæk, skal du gøre dig nogle tanker om, hvad den skal kunne. Skirygsække er nemlig meget forskellige, når det kommer til deres funktioner. Når du har taget stilling til taskens indbygget funktioner, kan du kigge på rumopdeling og lommer. For nogle er dette en lille ting, mens det for andre er vigtigt med f.eks. en lomme i hoftebæltet eller to større rum. Gør dig nogle tanker om, hvad du har brug for ude på pisterne. Skal du have en hue, mad og vand med, eller har du brug for specielle rum til sikkerhedsudstyr. Vejrforholdene spiller også en faktor, da din skirygsæk helst skal kunne holde til det pågældende vejr.

Skirygsække med smarte funktioner

Når du vælger en ny skirygsæk til skiferien, bør du overveje, hvad du skal have med på pisten i løbet af dagen. Nogle af vores skirygsække har plads til f.eks. sneskovl eller sikkerhedsudstyr og passer derfor til dig, der skal på touring. Andre modeller indeholder endda ABS system til at give dig opdrift, hvis du skulle blive fanget i en lavine. Har du brug for nemt at kunne drikke i løbet af dagen uden at skulle have rygsækken af, kan du med fordel overveje en rygsæk med indbygget drikkesystem. Modellerne fra Camelbak har en pose med drikkeslange indbygget i rygsækken. På den måde kan du få slukket tørsten uden, at du skal til at have rygsækken af.

Lazy loading test image

Størrelser på skirygsække

Der findes mange forskellige slags skirygsække på markedet. En af de ting der adskiller mange skirygsække er størrelsen på dem. Størrelsen på en skirygsæk er bestemt i liter. Hvis du skal have plads til meget i din skirygsæk er det vigtigt at købe en med større volume.

Lazy loading test image

Mærker

Der er stor forskel på hvordan mange mærker vælger at producere deres skirygsække. Det er meget forskelligt fra person til person hvordan de gerne vil have deres skirygsæk indrettet. For at imødekomme alle ønsker og have en masse forskelligt på lager, sørger vi for at have et meget bredt udvalg. Derfor har vi også skirygsække fra mærker som, DB Journey, Ortovox, ABS, og POC.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00