4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Skins

Med de rigtige skins til dine touring ski bliver det ingen sag at komme til top på bjergene. Mål dine ski så du ved, hvilke skins der passer til dem. Vi forhandler skins i forskellige bredder, og har du problemer med at finde den rigtige størrelse, kan du bare kontakte os, så hjælper vi dig.

Lazy loading test image

Hvad bruger man skins til?

Hvisdu har lyst til at tage dit offpiste game til next level, og ikke har råd til en helikopter vil skins være nødvendige. For at komme derud hvor ingen andre har været i offpisten kræver det at du har mulighed for at transportere dig nemmest muligt i det snedækkede terræn. Dette kan gøres med skins. Skins kan man sætte under sine ski, hvorefter man så kan gå op af bjerget. Så har du muligheden for at gå derhen hvor liften ikke rækker og hvor ingen kan komme hen. Dog skal man også have nogle specielle bindinger for at det kan fungere.

Hvordan fungere skins?

Hvordan virker skins så overhovedet? og hvorfor glider man ikke bagud? Det er måske to af de spørsgmål man sidder med omkring climbing skins til ski. Hele teknologien bag skins er faktisk ret smart. På den side af skins som vender ned mod sneen er der indbygget fibre, som laver modhager den ene vej. Dette gør at skien kan glide frit fremad, men bliver stoppet nedad. På den måde kan du gå opad med dine ski på. Måden du sætter dine skins fast på skiene er også ret nemt. Der sidder et lag klister på, så det klistrer sig fast til skien. Dette klister kan holde i lang tid. Du strapper også dine skins fast på oversiden af skiene for at holde dem på plads.

Lazy loading test image

Hvilke skins skal jeg købe?

Inden du køber skins til dine ski er der nogle ting du skal være opmærksom på. Der er nemlig forskellige størrelser af skins afhængig af skiens størrelse. For det første skal du vide hvor lange dine ski er. Det er vigtigt for at du køber den rigtige længde skins. Derefter skal du vide hvor bredde dine ski er. Det behøver ikke at være spot on, men de skins du køber skal være bredere end dine ski. Det skal de fordi man skærer dem til skien bagefter. Hvis du har flere spørgsmål kan du altid skrive eller ringe til vores support.

Lazy loading test image

Vores udvalg af skins

Her hos Ski-Sale.dk går vi efter at have skins, så vi kan opfylde alle dine behov. Vi har et bredt udvalg i alle størrelser, og til forskellige formål. Vores skins er nogle de førende på markedet, så du kan sikkert købe dem. Vi har bland andet fra G3 og fra Armada.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00