4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Skibags

En god skibag er essentiel, hvis du tager dine egne ski med på ferie. På den måde beskytter du dine ski bedst muligt og gør det lettere at transportere dem. Vi har forskellige modeller, der både kan rumme ski og støvler, hvis der er behov for det. Alternativt findes der også slankere modeller til et par ski.

Lazy loading test image

Det rigtige valg af skibag

Har du investeret i et par ski, er det en god ide at købe en skibag til dem. Med en skibag beskytter du dine ski under transport, men også hjemme i dit skabet. Derudover er en skitaske praktisk, fordi du får et håndtag, så skiene bliver meget nemmere at bære på. Valget af skibag afhænger fuldstændig af behov og smag. Nogle vil gerne have to par ski med på ferie, mens andre nøjes med et. Derfor kan du både finde skibag til to -og til et par ski. Der findes også skibags med lommer og ekstra rum, så du også kan opbevare andet skiudstyr i din skibag. Skibags fås i forskellige længder, og du skal selvfølgelig vælge en, der passer til længden på dine ski. Nogle skibags kan justeres i længden eller har to længder.

Skal skitasken have hjul?

Der er fordele og ulemper ved at vælge en skitaske med hjul. Fordelen er at den er nem at transportere særligt i lufthavne og hvis man har tasken godt fyldt op. På den måde slipper man nemlig for at skulle løfte den hele tiden, hvilket selvfølgelig også er med til at skåne ryggen inden skiferien. Skal man derimod blot løfte skitasken ud i tagboksen, kan det være en fordel at vælge en uden hjul, da de er lettere at flytte og samtidig fylder de mindre.

Lazy loading test image

hvorfor skal man have en skibag?

Som nævnt er skitasker rigtig gode når man skal rejse med ski og sit udstyr. Dog kan skitasker også være rigtig brugbare når man bare skal opbevare sine ski et sted i off season. Istedet for blot at ligge skiene op på et fugtigt loft helt frit, vil det være en god ide at putte dem i en skitaske og så smide dem på loftet. Hvis man bare ligger skiene op på loftet frit kan de komme til at rådne og rustne til. Derfor er der nogle skitasker, som er lavet med isolering. Det gør at de beskytter skiene endnu mere i et fugtigt miljø, som på loftet.

Lazy loading test image

STØRRELSEN PÅ EN SKIBAG

Der kan nemt være stor forskel på størrelserne af en skibag. Skitasker bliver lavet i mange forskellige størrelser alt efter hvad de skal kunne indeholde. Nogle skibags er lavet til kun et par ski mens andre er lavet til flere par ski. Der er også bags hvor du kan have med, som for eksempel en skihjelm, skistøvler og lignende. Alle skibags findes i forskellige længder alt efter hvor store ski man skal kunne have med. Mange af de helt store skitasker er der også hjul på, så man nemmere kan tranportere den store tasker rundt.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00