4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Rygskjold

Med et rygskjold beskytter du ryggen, hvis du styrter på ski. Nogle eksperter mener, at det er det vigtigste sikkerhedsudstyr, når du står på ski, da det mindsker risikoen for rygskader betydeligt. Rygskjold fås i mange forskellige modeller både til mænd og kvinder. Vi har også modeller til børn.

Lazy loading test image

Hvorfor vælge et rygskjold?

Kører du i park, på bokse og på rails, giver rygskjoldet især mening. Her er risikoen for at ramme noget hårdt med ryggen langt større end på den præparerede pist. Statistikken viser, at de hyppigste skader sker på håndled, skulder og knæ. Dog er skader på ryggen i langt højere grad invaliderende end de hyppigste skader. Sidder du og tænker, at du allerede har prøvet et rygskjold en gang for flere år tilbage, kan vi sige, at der er løbet meget vand under broen siden da. De rygskjold du kan købe i dag, er i langt højere grad gearet til skiløb og til at give maksimal bevægelsesfrihed. Producenterne har virkelig gjort noget for, at rygskjoldene skal være en behagelig skimakker.

Det rigtige valg af rygskjold

I dag findes der flere forskellige modeller af rygskjolde. De billigste modeller har to skulderstropper og et mavebælte, hvor de lidt dyrere modeller består af en tynd vest med et skjold i ryggen. Her er der også mulighed for at tage skjoldet ud, hvis du vil vaske vesten. Står du på ski sidst på sæsonen, kan vesten gøre det ud for et lag tøj. Når du vælger rygskjold, skal du kigge efter åndbarheden, så du kan komme af med sved og fugt. Men allervigtigst skal rygskjoldet passe i størrelsen, så det er behageligt at have på, og så du har bevægelsesfrihed. Jo bedre rygskjoldet passer, jo bedre beskytter det din ryg.

Lazy loading test image

Vær god ved din ryg

Hvis man spørger mange tidligere skiløbere om de vil have valgt at køre med rygskjold, vil størstedelen have sagt ja. Specielt de lidt mere ekstreme skiløbere, som køre park og offpiste. Der er mange skiløbere som tidligt har fået rygproblemer fordi de ikke har passet nok på ryggen. Det kan du forhindre ved at køre med rygskjold, så du ikke begår samme fejl, som så mange andre.

Lazy loading test image

Mærker

Sikkerhed er noget af det vigtigste. Det er ikke nogen hemmelighed at skiløb kan være en farlig sport. Derfor er det også vigtigt med sikkerhedsudstyr som rygskjold. Vi har selvølgelig et stort udvalg af rygskjold fra mærker som POC, Salomon, og Sweet Protection, så du ikke går ned på sikkerhedsudstyret.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00