4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Lavineudstyr

Kan du godt lide at bevæge dig uden for de præparerede pister og ud i den nyfaldne puddersne, er det vigtigt at have lavineudstyret i orden. Vi forhandler alt det nødvendige lavineudstyr, så du får en sikker og sjov tur i offpisten. Vi har ABS rygsække, samt redningsudstyr som sonde, sneskovl og transceivere.

Lazy loading test image

Transceiver

En transceiver har to funktioner. Den kan enten sende eller modtage signal. Når I kører i nyfalden pudder, har alle sat deres transceiver til at sende. Hvis en makker bliver begravet under en lavine, kan I andre slå jeres transceivere til at modtage signal, og I kan dermed bruge dem til at lokalisere den begravede. En transceiver fungerer inden for en radius af 30-50 meter. Når man er kommer tæt nok på den begravede, kan man bruge en sonde til at mærke, hvor personen er blevet begravet under sneen. Sonden er næsten tre meter lang, men kan nemt og hurtigt foldes sammen, så den kan ligge i rygsækken.

Sneskovl

Er en ven blevet begravet under en lavine, og har I andre fundet ud af, hvor personen ligger begravet, gælder det om at kommet i gang med at grave. Til dette formål vil en sammenfoldelig sneskovl i aluminium være god. Den passer ned i rygsækken og hurtigt kan findes frem i tilfælde at en lavine. Lavinesne kan være hårdt, og vi anbefaler derfor en

Lazy loading test image

ABS rygsæk

Med en ABS rygsæk kører du rundt med en airbag på ryggen. Hvis du kører offpist og er ved at blive begravet i en lavine, udløser du rygsækken ved hjælp af et håndtag på skulderstropperne. Rygsækkens airbag giver her noget ekstra opdrift, der gør, at du ikke bliver begravet under lavinen.

Lazy loading test image

Mærker

Når det gælder lavineudstyr må man ingen chancer tage. Det er sikkerhedsudstyr der potentielt kan redde liv. Derfor har vi også det bedste fra markedet på lager, for at sikre du har det rette værktøj, hvis ulykken rammer. Derfor har vi mærker som ABS og BCA.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00