4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Imprægnering

Man skal ikke undervurdere værdien af imprægnering. Imprægnering sikrer nemlig, at dit overtøj, udstyr eller dine sko kan holde vand og snavs ude, og dine outdoor oplevelser dermed bliver langt sjovere.

Lazy loading test image

Hvad er er imprægnering?

Imprægnering er et beskyttende lag, som du kan bruge på beklædning, udstyr, sko eller støvler, for at opretholde åndbarheden og den vandafvisende effekt. Hvilken imprægnering du skal vælge afhænger af, hvilket produkt du gerne vil imprægnere. Nogle imprægneringer er lavet med fokus på at behandle et specifikt produkt, mens andre imprægneringer er mere alsidige.

Sådan anvender du imprægnering

Imprægner dine ting inden du tager dem i brug og løbende efterfølgende for at forlænge levetiden. Inden du går i gang, skal du grundigt rengøre den genstand, som du gerne vil imprægnere og bagefter lade den tørre helt. Når du imprægnerer, skal du sørger for, at imprægneringen bliver fordelt jævnt på hele fladen. Nogle imprægneringer vasker du på, mens du sprayer andre på. Hvis der kommer lidt for meget på, så imprægneringen begynder at løbe eller danne dråber, kan du blot bruge en ren klud og gnide det overskydene imprægnering ind i produktet.

Lazy loading test image

Imprægner dit udstyr

Påfør et beskyttende lag imprægnering og undgå vand i skoene, jakken og alt dit andet udstyr. Vælg mellem spray eller wash-in imprægnering til gode priser.

Lazy loading test image

Nikwax

Her hos Ski-Sale.dk, vil vi selvfølgelig tilbyde noget af det bedste imprægnering på markedet. Derfor forhandler vi for eksempel Nikwax. Nikwax blev etableret i 1977 da de opfandt imprægnering til sko. Siden da er det gået stærkt. De tilbyder nu et bredt udvalg af imprægnering og er en af de førende producenter i verden.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00