4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre skistrømper

kolde fødder er ikke et hit på skiferien, så det er godt vi kan hjælpe dig godt på vej med et par gode skistrømper fra det store udvalg her på siden, der er velkendte mærker som Falke, Salomon og Stance at vælge imellem. Skistrømper til herre i alle farver og størrelser.

Lazy loading test image

Hvorfor have skistrømper?

Hvorfor kan ikke bare have et par normale strømper på nede i skistøvlerne? Det er der flere gode grunde til. For det første er skistrømper lidt længere så de dækker hele dit skindeben hvor skistøvlen rør. Derudover er det typisk også noget mere behageligt materiale skistrømper er lavet af. Det kan for eksempel være lavet af uld og merino uld. Der er også forskel på hvor tyk strømpen er og hvordan den sidder. En skistrømpe skal gerne kunne holde dine tær varme, men uden at sidde i vejen. Hvis en strømpe sidder dårligt i en skistøvle kan det hurtigt komme til at gøre ondt.

Normal uld eller merino uld?

En ting som mange spørger om når det gælder valg af strømper, er om de skal have normal uld eller merino uld. Det er meget individuelt hvad folk vælger, da nogle er mere tilpas i det ene. Dog er der nogle forskele på de to ting. Den helt store fordel ved merino uld er at strømperne ikke kommer til at lugte så surt efter brug. Du kan bruge dem i noget længere tid uden at de kommer til at lugte. De skal blot have lidt luft når de ikke er i brug. Modsat kan uld nemmere komme til at lugte surt hurtigt. Merino uld gør det også en mere varme regulerende.

Lazy loading test image

Størrelse

For at skistrømperne er så behagelige at have på som muligt, er det vigtigt at man vælger den rigtige størrelse. Hvis strømpen er for stor, kan den nemt slå folder, og dermed kan det komme til at forstyrre ens fod når man har en stram skistøvle på. Derfor er det vigtigt at du tjekker størrelsen inden du bestiller skistrømper.

Lazy loading test image

Mærker

Her hos Ski-Sale.dk, går vi meget op i at have et bredt udvalg, så vi kan tilbyde alt det bedste i de bedste prisklasser. Det gælder selvfølgelig også vores skistrømper. Derfor har vi skistrømper fra mærker som Falke og Stance.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00