4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame parkajakker

En sand favorit ved fleste damer/kvinder da en parka jakke giver dig lidt ekstra længde og dermed får holdt bagdelen varm også. Som så mange andre jakker findes der mange forskellige typer af parkajakker.

Lazy loading test image

Forskellige behov

Vi har parka jakke til damer fra mærker som Kari Traa, Didriksons, Fjällräven og Patagonia. Alt efter dit behov har membranen i parkajakken meget at sige. Det fleste kommer med en membran som både vind og vandtæt men stadigvæk åndbar. En klassisk og velkendt membran som Gore Tex er super vandtæt med høj åndbarhed hvilket er godt til aktiv brug i våde forhold. Der findes også andre der er knap så dyre som Gore Tex der også længe fint dækker et almindeligt hverdags behov, hvor man ikke går i regnvejr flere timer i træk. En god allround membran ville ligge omkring 10.000 i vandsøjletryk og 10.000 i åndbarhed.

Fiberfyld

Fiberfyld som er et syntetisk materiale. Parka jakker der er med fiberfyld er et lidt billigere alternativ til en dunjakke, men med det sagt behøves det ikke være dårligt i forhold til dit behov. Dun er et lettere materiale end fiber,men med det sagt kan du også bare vaske din fiber jakke og hænge den til tørre uden problemer. Hvis jakken skal opbevares skal opmærksom på at fyldet ikke har godt af at være komprimeret over længere tid. Så husk at have med i overvejelserne hvilken type isolering, du ønsker når du køber en ny jakke.

Lazy loading test image

Stort udvalg

Se det store udvalg af parka jakker til damer på vores webshoppen. Vi har et bredt udvalg der kan dække ethvert behov. En klassisk jakke til de kolde dage udenfor, hvor du får lidt ekstra længde i jakken og bedre kan holde varmen. En alsidig jakke der både kan bruges i hverdagen med cool look eller til friluftslivet hvor skal regn og vind ude.

Lazy loading test image

Dunfyld

Dun er et naturligt kvalitets produkt, men hvor der også er stor forskel hvilken type der er brugt i jakken. Med en jakke som er isoleret via dun har høj varmeværdi og rigtige gode forudsætninger for at holde varme. Det en høj isoleringsevne, men hvor varm din nye jakke er, kommer meget an på hvor høj fill power der er, altså hvor meget dun der er i jakken. Hvis du vælger at vaske din dunparka, skal den helst tørretumbles bagefter, det gør at dunene tørrer hurtigere. Dun mister effekten når det bliver vådt og tørre ikke særlig hurtigt. Nør den skal tørretumbles bør der komme nogle tennisbolde eller andet med, der kan slå dunene luftige så de i klumper sammen og gerne ved lav varme. Hvis jakken kan tåle rensning, kan du eventuelt sende den til rensning. Men følg altid vaskevejledningen på jakken.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00