4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Halsedisse til damer

Halsedissen er vigtig del af din beklædning til skiferien. Især til dig der fryser lidt ekstra, giver det en del mere varme at få lukket omkring halsen og nakken med et halsrør/halsedisse. Vi tilbyder et stort udvalg i halsedisser til damer fra mærker som Mons Royale, Buff og Dakine.

Lazy loading test image

Flere Funktioner

Flere funktioner i en. Mange halsedisser kan også bruges til at trække op over den nederste del af ansigtet som næse og mund, samt de os kan tages op og bruges som inderhue under din hjelm samtidig med den dækker halsen. Det giver en god varme omkring øre og ansigtet. Halsrør og halsedisser kommer i forskellige materialer som fx. merino uld og polyester. Mange bruger dem også i dagligdagen til bl.a. gåture, løb, cykling og andre aktiviteter i de kolde måneder herhjemme. Så man har faktisk en halsedisse der kan bruges til mange ting udover bare skiferien og mange funktioner som halsrør, pandebånd, hue, elefanthue og flere endnu.

"Must have"

Altid god at have med i lommen da den ikke fylder meget og er god til hvis det skulle blæse oppe på bjerget eller andre ændringer i vejret. Mange tager den også på fra starten da de ikke vil fryse halsen. Generelt et “must have” til skiferien for alle der ikke vil fryse.

Lazy loading test image

Vælge den rigtige

Valget er halsedisse er helt op til dig. Der kan kombineres med hvilken farve der matcher dit skitøj eller andet. Men vigtigt at få en der sidder behageligt og godt så den ikke fx ikke sidder i vejen og irritere et sted eller kradser ved kontakt med huden.

Lazy loading test image

Praktisk accessory

En praktisk accessory de færreste kan undvære til skiferien. Der er nem at have med i lommen eller tasken. Giver en god varme, men findes også i forskellige tykkelser, nogle er med ekstra foring, hvor andre bare er et lag som fx. Merino Uld. Se udvalget af de mange halsedisser vi har til kvinder/damer.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00