4.7 Trustpilot
Gratis ombytning

Rejsetasker

Det er vigtigt med en god rejsetaske til at opbevare alt dit bagage og grej i, når du drager ud i verden. Der findes mange forskellige slags rejsetasker, som er gode til forskellige slags rejser. Vi har bl.a. rejsetasker med store robuste hjul, som let kan trækkes mellem bil, bus og lufthavn, og rejsetasker du kan tage på ryggen, så dine hænder altid er fri.

Lazy loading test image

Det rette valg af rejsetaske

Når du vælger din næste rejsetaske, er det vigtigt at overveje, hvor du skal bruge den henne, og hvad du skal bruge den til. Kommer du til at være meget i lufthavne og bymiljø, kan det give god mening med hjul under tasken. Hvorimod hvis du bevæger dig offroad, hvor det kræver, at du bærer meget tasken, bør du overveje en duffelbag med skulderstropper. Det er svært at give et entydigt svar på, hvad en god rejsetaske rummer, fordi det varierer meget fra person til person. Den rigtige rejsetaske til dig afhænger altså både af rejsen og dine personlige præferencer. Overvej derfor hvad du skal have med på turen, hvor stor tasken skal være, og hvilke krav du har til din kommende rejsetaske.

Godt tilbehør til din rejsetaske

Tager du ud på en længere rejse, eller elsker du bare at være organiseret, kan du eventuelt pakke i bag packs/pakkeposer. Ved at pakke i poser undgår du rod i tasken. Dette kan især være rart, hvis du skal på en længere rejse, hvor din rejsetaske bliver dit hjem. Har du købt dig en rygsæk eller en duffelbag, kan et regnslag til tasken være en god ide. Et regnovertræk til din taske koster ikke særligt meget, og det sikre dig mod vand og snavs.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@ski-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00